Tuesday, 22 July 2008



---~@ Family Day 2008 @~---



last couple of weeks, malaysian embassy ada buat family day for home based staff. makanan, macam-macam ada!


gua contract bakar ayam


brader baju merah ni contract marinet ayam, daging etc

brader pakai cap (bos bini aku) contract bakar kambing, sedap woo kambing muda ni!

ikan

kambing muda, jgn makan byk sangat nnti malam badan panas....

ayam..amacam nampak sedap ka?

awek dan mak awek

lepas makan, acara 'susutkan perut anda' diadakan. bapak budak lawan budak. aku score 2 gol tu!

gua semput..ambik napas jab, budak2 ni leh tahan gelecek bola

insyirah main pasir ngan ryan

insyirah main bola ngan ika


yang ni lawak..kaki gua kram, maklumlah lama tak bersenam sambil 'melenggangkan perut' (yang kena kerumun tu akulah)




enjoy clip dr P Ramlee!

P.S. minggu ni ada barB-Q lagi, tapi lagi ramai yg datang. nnti aku post!


until then

2 comments:

HERMZZ said...

Batah sudah kediaku inda be"picnic" ani. Di Kuching ani inda ada tampat buat masa ani pasal inda tantu cuaca. Kajap-kajap ujan labat mamburut.

Manunggu hari hangat banar dulu mangkali

silabi & yatie said...

kadang2 siuk jua geng..batah ndak piknik. sekali sekala mcm ani best jua! ehehheh